Flyttefirma i Slagelse

  • Få 3 gode tilbud på flyttefirma i Slagelse
  • Udfyld skemaet online på mindre 3 minutter
  • Spar 20 % på et dygtigt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få de skarpeste priser på en flytning

13. december 2017. Mangler du en dygtig og billig flyttemand i Slagelse, kan vi hjælpe dig. Her på Billig-flyttemand.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra professionelle flyttefirmaer i Slagelse, der gerne vil løse din flytteopgave for dig - uanset om det er til eller fra Slagelse.
Vores fornemste opgave er at skabe gennemsigtighed på markedet for flytteopgaver og stille forbrugeren bedst muligt, hvis der opstår et behov for flyttehjælp. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi skaffer 3 sammenlignlige tilbud på flyttefirmaer, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra flyttefirmaer i Slagelse, der kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug et par minutter på at udfylde skemaet - så finder vi 3 kompetente flyttefirmaer fra Slagelse og omegn til dig i løbet af ganske få dage.

Flyttemanden før og nu

I de større byer blev de fleste flyttefolk hyret fra dag til dag som løsarbejdere helt frem til 1970-erne, hvor arbejdsformidlingerne tog over. Vagn Andersen fra Lyngby Flytteforretning erindrer, at de kørte ind til Folkekøkkenet i Guldbergsgade på Nørrebro.
Her stod de arbejdsløse i mindre grupper og ventede: “Man gik så hen til en gruppe og sagde, at man skulle bruge 4 mand til en 4. sal”. Så skete der ofte det, at de svarede: “Så må du hellere gå over til dem, der står derovre. De har lettere sko på”.
l provinsen foregik det på samme måde i de større byer. i Århus samledes løsarbejderne og de arbejdsløse sig i grupper på Fredens Torv tidligt om morgenen. Det blev kaldt Flytteklubben. På pladsen var der en cigarhandler, der åbnede sine døre tidligt, så de sammenstimlede havde mulighed for at få stillet tørsten.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

Her er nogle eksempler på områder i Slagelse kommune, hvor vi kan tilbyde 3 flyttetilbud:
  • Vemmelev
  • Rosted
  • Dalmose
  • Bisserup
  • Frederikslund

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4200 Slagelse
Flyttefirmaet Larsen & Co. Aps
Industrivej 1
4200 Slagelse
CVR: 36064919
Hjemmeside
Totalflyt
Kalundborgvej 76
4200 Slagelse
CVR: 28610491
Hjemmeside
Slagelse Flytteforretning
Kongevejen 18
4200 Slagelse
CVR: 30095820
Hjemmeside