Flyttefirma Skive

  • Få 3 solide tilbud på flyttefirma i Skive
  • Udfyld formularen online på mindre 5 minutter
  • Spar 10 procent på et autoriseret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Skive flyttefirma ➤ Indhent gratis 3 billige flytte tilbud

20. juni 2018. I Danmark har vi ofte den mening, at alle flyttefirmaer tager en skyhøj timepris. Der er derfor nogle, som anvender ufaglært arbejde for at spare nogle penge. Det ender ofte med at blive dyrere i den sidste ende, såfremt arbejdet skal laves om som følge af manglende erfaring.
Danske flyttefirmaer arbejder hårdt på at ændre den arbejdsform og for at få folk til at hyre faglærte fagfolk, når en flytteopgave skal klares. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en godkendt flyttemand til at løse flytteopgaven - heller ikke i Skive :-)
Vores gruppe af flyttefirmaer i Skive kan klare alle flytteopgaver. De tilbyder den rigtige løsning hver gang. Flyttefirmaerne hjælper gerne med alt eksempelvis planlægning og nedpakning. Ligeledes sikrer de, at de altid leverer et resultat, de kan indestå for.

Meromkostninger for flyttefirmabranchen

Af større interesse for den aktuelle udvikling i flyttefirmabranchen er det dog, at værdien pr. enhed gods er steget - mest for eksportvarerne. Højere enhedsværdi indebærer som oftest øget krav til transportkvalitet.
Nye tal illustrerer den dårlige retningsbalance som eksisterer til og fra nogle af de vigtigste handelspartnere, herunder Sverige og Holland. Jernbanen har problemer med retningsbalancen til de nordiske lande og landene i Sydeuropa. Lastbilerne har problemer med returvarer fra Norge og Sverige, mens balancen er bedre på Kontinentet.
Dog er det karakteristisk, at et flertal af flyttetransporterne følger hovedvejene ned gennem Europa, hvor godskoncentrationen, men også priskonkurrencen er størst. Dårlig retningsbalance betyder meromkostninger for flyttefirmabranchen på de markeder, hvor konkurrencen mellem transportudbyderne er mangelfuld, eller kapaciteten fuldt udnyttet.

Flytning i Skive - få 3 stærke tilbud

Uanset hvor i Skive kommune du bor, kan du indhente 3 tilbud på din flytning:
  • Thorum
  • Breum
  • Krejbjerg
  • Håsum
  • Fur

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 7800 Skive

Skive Fragt A/S
Engvej 8
7800 Skive
CVR: 27928188
Hjemmeside
Skive Flytte- & Budcentral
Højvangvej 1
7800 Skive
CVR: 34231672
Hjemmeside
L. Pedersen & Søn ApS
Oddervej 31
7800 Skive
CVR: 37517518
Hjemmeside