Flyttefirma Sønderborg

  • Få 3 aktuelle tilbud på flyttefirma i Sønderborg
  • Udfyld online skemaet på bare 3 minutter
  • Spar 35 procent på et autoriseret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få gratis 3 flytte tilbud på et flyttefirma i Sønderborg

24. september 2018. Her på siden kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra flyttefirmaer i Sønderborg. Du udfylder blot online formularen på under 3 minutter, hvorefter du modtager tilbud fra 3 flyttefirmaer fra Sønderborg området, der gerne vil hjælpe med dit flytteprojekt.
Du får flyttetilbud fra 3 erfarne flyttefirmaer; normalt inden for 24 timer dog lidt længere hen over en weekend eller helligdage. Vore tilknyttede flyttefirmaer fra Sønderborg har bred erfaring på alle område og vil ofte udføre arbejdet hurtigere og sikrere end flyttefirmaer uden denne erfaring.
Flytte-tilbud.dk skal ikke have procenter eller kommision af din flytteopgave - vi er udelukkende formidlere af opgaven. Det er altså 100 procent gratis for dig at bestille flytte tilbud her på Flytte-tilbud.dk. Få dine tre gratis tilbud på din flytning i Sønderborg nu.

Euro-normer og miljøzoner

Euronormen har en nær sammenhæng med de miljøzoner, der i løbet af 00-erne blev gennemført i flere og flere større byer i Europa for at nedbringe partikelforureningen, der især var stigende i trafiktætte byområder.
I Danmark trådte loven om miljøzoner i kraft 1 . januar 2007. Den gav mulighed for, at kommunerne København, Frederiksberg, Århus, Aalborg og Odense kunne indføre miljøzoner i større sammenhængende byområdet med betydelig tung trafik for dieseldrevne lastbiler over 3 1/2 ton.
De flyttebiler, der overholder ovennævnte certificeringsregler før i forbindelse med det periodiske syn et grønt miljøzonemærke, der bliver anbragt i forruden. Her kan det således nemt checkes, om flyttebilen har lov at køre i den pågældende zone.

Den nemme vej til at spare penge på et flyttefirma i Sønderborg

I Sønderborg kommune kan du få flyttetilbud overalt i kommunen:
  • Kværs
  • Skodsbøl
  • Ballebro
  • Fynshav
  • Rinkenæs

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 6400 Sønderborg

Sønderborg Flytteservice
Skovlyk 4 A, Vollerup
6400 Sønderborg
CVR: 21283495
Hjemmeside
K. R. Schmatz og Sønner ApS
Ellegårdvej 24
6400 Sønderborg
CVR: 15271299
Hjemmeside
BOX2DAY ApS
Agtoftsvej 3b
6400 Sønderborg
CVR: 35522409
Hjemmeside