Flyttefirma i Ringe

  • Få 3 sikre tilbud på flyttefirma i Ringe
  • Udfyld online formularen på bare 5 minutter
  • Spar 35 pct på et dygtigt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Potentielle flyttefirmaer i Ringe

13. december 2017. Få gratis 3 tilbud fra flyttefirmaer i Ringe. En billig og god Ringe flyttemand er ikke så ringe og kun få museklik væk. På siden her kan du sammenligne priser fra billige flyttefirmaer i Ringe ved at få leveret 3 skræddersyede flyttetilbud på mail eller telefon helt og aldeles gratis.
De fleste mennesker vil gerne have lavet tingene så billigt som muligt. Men husk, at pris og kvalitet gerne hænger sammen, så det er ikke spor sikkert, at det altid er det klogeste blot at vælge det billigste flyttetilbud, du modtager.
Derfor bør du selv tjekke op på flyttefirmaernes referencer og anmeldelser online på for eksempel Trustpilot. Du kan også læse om Ringe flyttefirmaerne på deres egne hjemmesider. Her er der dog, sjovt nok, meget langt mellem de dårlige anmeldelser og omtaler.

Erhvervsfaglig grunduddannelse i flyttefaget

l begyndelsen af 1970-erne iværksatte staten en række forsøg med en EFG (erhvervsfaglig grunduddannelse). Tanken var, at den fremtidige lærlingeuddannelse skulle sammensættes af kursusforløb og beskæftigelse i praktikpladser.
I den forbindelse øjnede Dansk Møbeltransport Forening en chance for en egentlig lærlinge uddannelse som Flyttechauffør. Allerede på Dansk Møbeltransport Forenings generalforsamling i 1976 kunne Vagn Andersen fremlægge, hvad der var sket i det nedsatte EFG-udvalg i det forløbne år.
Uddannelsen, som den så ud nu, kom primært til at foregå på Landtransportskolen på Avedøre Holme og for Jyllands vedkommende på specialarbejderskolen i Esbjerg.

Vælg professionel flytteassistance

Find det helt rigtige flyttefirma til din flytning:
  • Indhent tre tilbud gratis fra eksempelvis Billig-flyttemand.dk
  • Tjek hvad der er med i de enkelte tilbud.
  • Check om kasserne bliver leveret, eller du selv skal hente dem.
  • Tjek om både transport og ejendele er forsikret.
  • Læs om mulighederne for at klage på Forbrugerstyrelsens site www.forbrug.dk

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5750 Ringe
CP Flytteservice
Assensvej 188
5750 Ringe
CVR: 27444601
Hjemmeside
Brdr. Hansen Sallingelunde ApS
Møllergyden 6, Sallinge
5750 Ringe
CVR: 11776035
Hjemmeside
Vognmand Jan Pedersen
Hovedvejen 51
5750 Ringe
CVR: 34158231
Hjemmeside