Flyttefirma Rødekro

  • Få 3 favorable tilbud på flyttefirma i Rødekro
  • Udfyld skemaet online på mindre 5 minutter
  • Spar 10 % på et certificeret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Søger du flyttefirma i Rødekro? Få gratis 3 flytte tilbud

20. september 2018. Udfyld webskemaet på kun otte minutter og beskriv, hvad det er, der skal flyttes samt hvorfra og hvortil. Skriv gerne i detaljer så flytteforretningerne får det bedst mulige beslutningsgrundlag til, om de vælger at lægge billet ind på netop din flytteopgave i Rødekro.
Jo grundigere din flytteopgave er forklaret, jo bedre og billigere tilbud på din flytning modtager du. Og husk - det er fuldstændig gratis for dig at oprette en flytteopgave på Flytte-tilbud.dk. Alle flyttejobs bliver udført på grundlag af den omfattende erfaring vores net af flyttefirmaer har indhentet fra et utal af opgaver gennem en lang årrække.
Her på websitet er vi mestre i at distribuere flytteopgaver mellem flyttefirmaer og private i Rødekro. Du kan spare op til 22% på regningen, hvis du får tre flyttetilbud. Så kan du nemlig selv afgøre, om du vil benytte det billigste tilbud.

chaufføruddannelsen

Efter et par år kom Flyttespecialet ind i chaufføruddannelsen, så der nu et tale om en uddannelse som Flyttechauffør. Den flyttechaufføruddannelse, der i dag tilbydes ved EUD på Landtransportskolen i Avedøre er opbygget som en kombination af praktik i en praktikplads og forskellige undervisningsforløb i Avedøre.
I alt tager lærlingeuddannelsen ca. 3 1/2 år. Desuden er der mulighed for en frivillig overbygning på 1 år, som fører til uddannelsen Kørselsdisponent.
I begyndelsen af 1970-erne startede Dansk Møbeltransport Forenings kursusudvalg op med at arrangere et årligt kursus for administrative medarbejdere i månederne januar og februar. Det var bl.a. begreber som kundebetjening, kalkulationer og kommunikation internt og eksternt i de enkelte firmaer, der blev undervist i.

Lad effektive flyttefirmaer løse din opgave

  • Her får du 3 tilbud fra erfarne flyttefirmaer
  • Modtag 3 hurtige tilbud i dag
  • Udfyld skemaet og få 3 friske tilbud
  • Find den billigste pris her
  • Du får kun tilbud fra godkendte flyttefirmaer

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 6230 Rødekro

Hans Peter Ignatz Vozny
Svalevej 3
6230 Rødekro
CVR: 30124464
Hjemmeside
Bisgaards Flytteservice
Vestergade 32
6230 Rødekro
CVR: 37761923
Hjemmeside
TS-Transport A/S
Kometvej 35, Brunde
6230 Rødekro
CVR: 36911638
Hjemmeside