Flyttefirma Odsherred

  • Få 3 konkrete tilbud på flyttefirma i Odsherred
  • Udfyld formularen online på bare 5 minutter
  • Spar 30 % på et professionelt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Bestil 3 gratis flytte tilbud på flyttefirma i Odsherred

3. september 2018. Få 3 tilbud på et flyttefirma i Odsherred kommune. Du skal blot udfylde skemaet online og det tager mindre end fem minutter. Du kan gratis indsende en flytteopgave til et flyttefirma i Odsherred her på Flytte-tilbud.dk, uanset omfanget af dit flytteprojekt. Vores flyttefirmaer udfører alle type af flytteopgaver.
Fortæl hvad problemet er, så sender vi dine flytteøsnker videre til vores net af samarbejdspartnere, så du kan finde den helt rigtige kompetente flyttemand i Odsherred med det rette billige flyttetilbud. Det er nemt, gratis og hurtigt og vi samarbejder i øvrigt med flyttefirmaer over hele landet.
Udfyld online skemaet på under fem minutter og beskriv, hvad det er du har brug for hjælp til. Jo mere detaljeret du forklarer dine ønsker, jo mere målrettede tilbud på din flytning vil du helt sikkert få. Du kan spare op til 21% på flytteregningen i Odsherred ved at anvende vores gratis online tjeneste.

Samarbejde i flyttefaget

I flyttebranchen kunne man forudse, at det vil blive mere og mere nødvendigt for medlemmerne at samarbejde i fremtiden for at kunne udnytte kapaciteten i højsæsonen. I forhold til, hvordan udviklingen kom til at gå i årene fremover, må man sige, at disse betragtninger blev til virkelighed.
Flyttefolk er i dag ansat under normallønsområdet med de rettigheder og pligter, der er indeholdt i overenskomsterne, der er i stadig udvikling. En timeansættelse er i 2011 stadig mulig. i forbindelse med længerevarende ansættelse er der faste opsigelsesregler.
Siden 1991 har ansatte flyttefolk gennem overenskomsten været sikret med en pensionsordning. Den er i dag vokset, så arbejdsgiveren indbetaler 8% og arbejdstageren 4% af lønsummen.

Flytning til eller fra Odsherred - få 3 gratis tilbud

Du kan få professionel flyttehjælp uanset hvor i Odsherred kommune du bor:
  • Grevinge
  • Veddinge
  • Bøsserup
  • Lumsås
  • Fårevejle

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4500 Odsherred

Vognmand Gunnor Nielsens Eftf.
Troldhøjvej 8
4500 Nykøbing Sj
CVR: 35567089
Hjemmeside
Vognmand Alex Olsen ApS
Gammelgårdsvej 4, Stårup
4500 Nykøbing Sj
CVR: 16178373
Hjemmeside
Per Hansens Vognmandsforretning
Højbyvej 14
4500 Nykøbing Sj
CVR: 18396742
Hjemmeside