Flyttefirma Odder

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på flyttefirma i Odder
  • Udfyld skemaet online på bare 2 minutter
  • Spar 15 procent på et faglærd flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Bestil 3 flytte tilbud på et billigt flyttefirma i Odder

12. september 2018. I Danmark er vi gerne af den mening, at mange flytteforretninger tager en alt for høj timepris. Der er som følge deraf mange, som hyrer ufaglært hjælp for at spare lidt penge. Det kan tit resultere i at blive meget dyrere i den sidste ende, hvis den amatør, som udfører opgaven, ødelægger noget af dit værdifulde indbo.
Danske flyttefirmaer arbejder på at bearbejde den opfattelse og for at få os danskere til udelukkende at bruge godkendte fagmænd, når en flytteopgave skal udføres. Det behøver faktisk ikke at koste en million (inkl. moms) at få en autoriseret flyttemand til at klare opgaven - heller ikke i Odder :-)
Vores godkendte partnere kan udføre alle flytteopgaver. Flyttefirmaerne i Odder hjælper gerne med det hele for eksempel udlån af flyttekasser og nedpakning. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Alle opgave er vigtig for vores flyttefirmaer og de vil altid sikre, at yde en indsats de kan stå inde for.

Flyttefirmaer i samarbejde

For part-loads, hvor især lastbil og jernbane konkurrerer, aftager lastbilens relative konkurrencefordel ikke i tilsvarende grad med afstanden, idet der er andre forhold end blot transportprisen, som afgør transportkøbers valg.
Disponerer transportkøber direkte eller via forbundne flyttefirmaer over eget materiel, vil dette have en fortrinsstilling frem for eksterne transportører. Priselasticiteten fra transportkøbers side varierer derfor med beliggenhed, godsmængde, kvalitative krav og adgangen til eget materiel.
Det fremgår endvidere af undersøgelsen, at beslutningsprocessen omkring valg af transportform finder sted på forskellige niveauer i virksomhederne. Typisk vil beslutninger om transportmiddel for de større im- og eksportører af massegods indgå som en del af den strategiske planlægning.

Erfarne flyttefirmaer står klar til at flytte for dig

Odder flyttefirmaer udfører flytninger i hele kommunen f.eks.:
  • Nølev
  • Fillerup
  • Neder Randlev
  • Dyngby
  • Kysing

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 8300 Odder

Odder Flytteforretning
Præstemarksvej 35
8300 Odder
CVR: 66667777
Hjemmeside
Vognmandsfirmaet Verner Franck Jensen
Fasanvej 7
8300 Odder
CVR: 37921297
Hjemmeside
Odder Transportservice ApS
Balshavevej 95
8300 Odder
CVR: 25323017
Hjemmeside