Flyttefirma Nykøbing

  • Få 3 skarpe tilbud på flyttefirma i Nykøbing
  • Udfyld formularen online på kun 6 minutter
  • Spar 25 % på et autoriseret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få 3 flytte tilbud på et flyttefirma i Nykøbing og spar

16. september 2018. Står du for at skulle flytte al dit indbo til eller fra Nykøbing Falster? ​Så få 3 tilbud fra autoriserede flyttefirmaer i Nykøbing eller i nærheden af Nykøbing. Vores tilknyttede flyttefirmaer i Nykøbing er på forkant med udviklingen og kan levere den mest professionelle flytning uanset opgavens art.
Vores netværk af tilknyttede flyttefirmaer har gennem tiden opnået stor ekspertise inden for alle typer flytteopgaver i Nykøbing. Uanset om det drejer sig om en mindre flytning af enkelte ejendele eller en mere omfattende flytning i forbindelse med ny adresse, tilbyder vi vores hjælp.
Flytte-tilbud.dk ønsker at være din foretrukne tilbudsportal og vi sikrer løbende, at vi er på forkant med de nødvendige teknologier. På den måde kan vi altid matche din flytteopgave med de bedst egnede flyttefirmaer i Danmark. Alle flyttefirmaer bliver naturligvis forhåndsgodkendt inden de får lov at byde på opgaverne.

AMU-kurser for flyttemænd

Fra slutningen af 1980-erne skiftede specialarbejderskolerne over til at blive AMU-centre. Dermed gik staten over til en mere markedsdrevet styring af uddannelserne på de respektive Centralskoler.
For Dansk Møbeltransport Forenings vedkommende omtales de nye AMU-kurser for første gang på generalforsamlingen 1992. De var tænkt som kurser af 3-4 dages varighed for hvert enkelt modul. De enkelte moduler drejede sig om discipliner som pakning, emballering, pengeskabe m.m.
lgen i 2000 fremkom Dansk Møbeltransport Forenings uddannelsesudvalg med et nyt forslag til AMU-uddannelser, som var blevet sendt til godkendelse i Arbejdsmarkedsstyrelsen. På forsøgsbasis havde man planlagt en kursusplan.

Få tilbud på hele dit flytteprojekt

I Nykøbing Falster kan seriøse flyttefirmaer udføre forskellige opgaver ifm. din flytning:
  • Flytning af våbenskab
  • Demontering af hvidevarer
  • Opsætning
  • Opbevaring i container
  • Flytterengøring

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4800 Nykøbing

N.E. Transport og Auto ApS
Solvang 17, Bruntofte
4800 Nykøbing F
CVR: 29632693
Hjemmeside
NE Ekspres ApS
Solvang 17
4800 Nykøbing F
CVR: 10121868
Hjemmeside
OB Flytning ApS
Herningvej 28
4800 Nykøbing F
CVR: 10505690
Hjemmeside