Flyttefirma Nyborg

  • Få 3 eftertragtede tilbud på flyttefirma i Nyborg
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter
  • Spar 15 pct på et effektivt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Bestil gratis 3 flytte tilbud på billigt Nyborg flyttefirma

11. september 2018. En standardflytning betyder normalt, at du selv pakker flyttekasserne og gør alt klar til flytning. Flyttefirmaerne sender minimum 2 flyttefolk ud til dig og de læsser dit indbo ud i bilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter din anvisning.
Du kan også vælge at have brug for at få opbevaret dit indbo på et tempererede lager, under betryggende/ordnede forhold. Det kan aftales, at flyttefirmaet flytter dit indbo til og fra lageret, eller du kan selv levere og afhente det igen. Der kan opnås rabataftale ved langtidsopbevaring i Nyborg.
Vores samarbejdspartnere er selvfølgelig medlem af DMF – Dansk Møbeltransport Forening – Det er din garanti for, at flytningen kommer til at forløbe perfekt under sikre professionelle forhold. Opret din flytteopgave nu og få 3 attraktive flyttetilbud i Nyborg allerede i dag.

Forbud mod flyttemand

For at kunne modtage EFG-elever i de enkelte flytteforretninger, blev der stillet forskellige krav. I første omgang blev ADAMS Transport Co., Lyngby Flytteforretning, Absalon, Silkeborg Flytteforretning, Øbro og Charlottenlund Flytteforretning godkendt.
Betegnelsen Flyttetekniker kom kun til at eksistere på papiret. Den endelige betegnelse blev Flyttechauffør. Helt slut var det dog endnu ikke med erhvervsbetegnelsen. På generalforsamlingen i 1982 kom det frem, at Ligestillingsrådet havde meddelt, at man ikke måtte benytte betegnelsen Flyttemand.
Som alternativer mente de, at man i stedet skulle benytte Flyttechauffør, Flyttearbejder eller Flyttetekniker. Egon Nielsens kommentar til den tilrettevisning var: “Det er fantastisk, at der er nogen, der i ramme alvor kan tage sådan noget alvorligt. Foreningen har meddelt, at man ikke har noget at indvende mod ændringen”.

Sammenlign flyttefirmaernes tilbud

Modtag 3 gratis tilbud fra flyttefirmaer i Nyborg kommune - uanset hvilken by, du bor i:
  • Ullerslev
  • Såderup
  • Sulkendrup
  • Lindeskov
  • Kissendrup

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5800 Nyborg

Østfyns Flytteforretning
Dampskibsmolen 3
5800 Nyborg
CVR: 21802093
Hjemmeside
Nyborg Flytteforretning
Nymarksvej 57
5800 Nyborg
CVR: 14091939
Hjemmeside
Hjulby Vognmandsforretning
Tunnelvej 10 A, Hjulby
5800 Nyborg
CVR: 97321353
Hjemmeside