Flyttefirma Nordfyn

  • Få 3 lokale tilbud på flyttefirma i Nordfyn
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Spar 30 procent på et troværdigt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Flyttehjælp med 3 flyttefirma flytte tilbud på Nordfyn

20. juni 2018. Her på siden kan du få 3 flyttetilbud fra billige flyttefirmaer på Nordfyn med speciale i netop din type opgaver - gratis og uforpligtende. Du udfylder blot online formularen på under 3 minutter og fortæller, hvad din flytteopgave går ud på.
Herefter finder vi de helt rigtige flyttefirmaer på Nordfyn og fremsender din opgave til dem. De flyttefirmaer, der gerne vil hjælpe dig med din opgave, får herefter mulighed for at kontakte dig med enten et godt tilbud eller yderligere spørgsmål til flytteopgaven.
Maksimalt 3 flyttefirmaer modtager dine kontaktoplysninger så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra sultne flyttefirmaer. Opret din opgave nu, beskriv kort hvad du skal bruge en flyttemand til, hvorefter flyttefirmaer på Nordfyn vil tage kontakt til dig - det er så nemt!

Forbrugerbeskyttelse

Allerede i begyndelsen af 1970-erne arbejdede Dansk Møbeltransport Forening for at få etableret et ankenævn for hele branchen. Det lykkedes ikke, fordi nogle mente, at det var erhvervets opgave.
Baggrunden for forslaget var bl.a., at man på den måde kunne få håndteret klager mere rationelt, så de ikke kom til at trække i langdrag, hvilket ingen havde nogen interesse i.
Desuden blev der i 1970-erne vedtaget en del forbrugerlovgivning, der havde givet sig udslag i oprettelsen af et Forbrugerklagenævn og en Forbrugerombudsmand, som Dansk Møbeltransport Forening var nødt til at forholde sig til. Men der kom til at gå flere år, før der skete egentlige forandringer.

Flyttefirmaer på hele Nordfyn står klar til at flytte for dig

Her er nogle få eksempler på byer på Nordfyn, hvor du kan få 3 tilbud på din flytteopgave:
  • Gamby
  • Bogense
  • Otterup
  • Skamby
  • Morud

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5210 Nordfyn

Fyns Flytteforretning ApS
Stat-Ene-Vej 135
5220 Odense SØ
CVR: 26045452
Hjemmeside
Trans-Move
Dalumvej 10
5250 Odense SV
CVR: 38303333
Hjemmeside
Hjallese Flytteforretning
Hjallesevej 195
5230 Odense M
CVR: 26031664
Hjemmeside