Flyttefirma Nakskov

  • Få 3 friske tilbud på flyttefirma i Nakskov
  • Udfyld formularen online på kun 4 minutter
  • Spar 20 pct på et potentielt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Bestil 3 gratis flytte tilbud på et flyttefirma i Nakskov

15. september 2018. Søger du efter en erfaren, pålidelig og billig flyttemand til at varetage en flytning i Nakskov? Så læs roligt videre her. Vi påtager os nemlig at indhente 3 tilbud til dig fra kompetente flyttefirmaer i Nakskov og Vestlolland - gratis og uforpligtende.
Din del af arbejdet er nemt - du indtaster blot din opgave i kontaktformularen på 5 minutter og sender den ind til os. Så går vi i gang med at finde de bedste egnede flyttefirmaer i Nakskov som modtager dine kontaktoplysninger, så de selv kan kontakte dig.
At få 3 gratis flyttetilbud på din opgave er både den hurtigste og ikke mindst den billigste måde at komme i kontakt med professionelle og billige flyttefirmaer i Nakskov på. Man har normalt sjældent kontakt med flyttefirmaer og har derfor ingen erfaring med at vurdere, om flyttefirmaerne er kompetent.

Dansk Møbeltransport Forenings Almindelige Betingelser

De ældste udgaver af Dansk Møbeltransport Forenings Almindelige Betingelser var formuleret på en måde, så der i højere grad var tale om flytteforretningernes værn mod kunderne og deres forpligtelser over for flytteforretningen end omvendt.
De nuværende betingelser er for det første juridisk bindende. Dernæst fremstår de som en gensidig overenskomst mellem to ligeværdige parter. Baggrunden for, at de blev radikalt ændret og kom til at se ud, som de gør, var en henvendelse fra Forbrugerstyrelsen i midten af 1990-erne om et fremtidigt samarbejde.
Det resulterede i, at bestyrelsen nedsatte et udvalg, der gik i gang med en revision af de gældende regler. I starten gik det lidt trægt, men i 2002 kom der et gennembrud, så de nuværende betingelser blev endeligt godkendt af begge parter.

AMU-kurser i flyttebranchen

Eksempel på AMU-kursus for medarbejdere i flyttebranchen:
  • Pakning og emballering
  • Flyttetekniske hjælpemidler
  • Surring og stuvning af flyttegods
  • Flytning af tungt bohave og inventar
  • Virksomhedsflytning

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4900 Nakskov

Vognmand Svend Olsen & Co ApS
Christiansdalsvej 21 - 23
4900 Nakskov
CVR: 80286619
Hjemmeside
Vognmand John Maj
Maribovej 218
4900 Nakskov
CVR: 89229219
Hjemmeside
Vognmand Ove Rasmussen
Eiglersvej 22
4900 Nakskov
CVR: 26024390
Hjemmeside