Flyttefirma i Lolland

  • Få 3 kontante tilbud på flyttefirma i Lolland
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Spar 20 pct på et grundigt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Opret din flytteopgave allerede i dag

13. december 2017. Har du brug for professionel flyttehjælp på Lolland? Så har vi løsningen! Indtast din opgave her på hjemmesiden i løbet af 5 minutter. Så videresender vi din flytteopgave til de relevante samarbejdspartnere på Lolland i vores netværk, der får lov at byde på din flytteopgave.
Vores tilknyttede flyttefirmaer har alle mange år på bagen og har erfaring med alt fra flyttejobs i private hjem til større opgaver i erhvervsbygninger. De kører på hele Lolland og Falster og kan sagtens smutte forbi dig, hvis du har en flytteopgave, som du ikke kan overskue.
Flyttefirmaerne i Lolland tilbyder også at hjælpe med nedpakning og/eller opsætning. De udlejer også flyttekasser - lige så mange du har brug for. En tilfreds kunde er en glad kunde - og dét er kun dem, vi samler på her på Billig-flyttemand.dk. Opret din flytteopgave allerede i dag!

Dansk Møbeltransport Forenings Etiske Regler

I modsætning til De Almindelige Betingelser kan man ikke sige, at De Etiske Regler, der er gældende i dag, og som senest blev revideret i 2004, er retsgyldige. De tjener et andet formål og er mere rettet mod foreningens medlemmer:
Dansk Møbeltransport Forenings Etiske Regler indeholder normer for god forretningsskik, som skal følges af foreningens medlemmer og således være medvirkende til at forøge tilliden mellem samfundet, kunderne og foreningens medlemmer og deres medarbejdere indbyrdes.
Reglerne er opdelt i fire grupper med følgende indhold: Kundeforhold, Personale, Køretøjer og materiel, Kontorer og lagerlokaler, Forholdet til andre medlemmer og Annoncering.

Flyttefirmaer på Lolland vil gerne byde på din opgave

Tilbud på en billig flytning kan gives overalt på Lolland:
  • Kragenæs
  • Harpelunde
  • Holeby
  • Stokkemarke
  • Søllested

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4970 Lolland
Lunde Transport
Højbygårdvej 35
4970 Rødby
CVR: 20449934
Hjemmeside
Lindegaard Consulting
Norrevej 15
4970 Rødby
CVR: 31147905
Hjemmeside
Per Bo Rasmussen
Brandstrupvej 40
4970 Rødby
CVR: 25191463
Hjemmeside