Flyttefirma i Langeland

  • Få 3 kontante tilbud på flyttefirma i Langeland
  • Udfyld formularen online på bare 2 minutter
  • Spar 10 pct på et pålideligt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Hvad koster en dygtig flyttemand?

13. december 2017. På denne side hjælper vi brugere med at finde en kompetent flyttemand på Langeland, der også er beliggende tæt på, hvor du bor. Det foregår således, at du udfylder skemaet med, hvad du har behov for hjælp til. Herefter afgiver to-tre flytteforretninger tilbud på den opgave, som skal udføres.
Du vælger selv, hvilken flyttemand eller flyttefirma på Langeland, du ønsker at bruge til hjælp til din flytteopgave. Du er ikke forpligtet til at anvende tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne tjeneste helt gratis at benytte.
Hvis ønskes pakker flyttemændene gerne ned og pakker igen ud for dig, og dette til kundernes fulde tilfredsstillelse, skulle der mod al forventning ske skade på dine ejendele er firmaerne selvfølgelig medlem af DMF - Dansk Møbeltransport Forening - og dermed dækket af garantien.

EFG-uddannelser og lærlingeuddannelser

I 1991 blev alle EFG-uddannelserne og lærlingeuddannelserne slået sammen under det fælles nye navn EUD (erhvervsuddannelser). Det bevirkede, at Dansk Møbeltransport Forening følte, at lærlingeuddannelsen, som de havde været med til at give form og indhold, var ved at gå dem af hænde.
Samtidig var der vanskeligheder med at finde praktikpladser. I 2001 blev lærlingeuddannelsen med flyttespeciale nedlagt på Landtransportskolen i Avedøre, så det nu kun var en chaufføruddannelse, skolen udbød til flyttebranchen.
Derfor ville det være lærepladserne, der skulle sørge for at uddanne i flytning i praktiktiden og ved efteruddannelse. På samme tidspunkt kom der en ordning, hvor folk, der havde været ansat i længere tid i de enkelte firmaer, ville kunne erhverve sig et svendebrev efter individuel bedømmelse, hvor de pågældende måles på deres meritter.

Find det bedste flyttefirma til opgaven

Uanset hvor på Langeland du bor, kan vi levere 3 tilbud på din flytning:
  • Snøde
  • Tranekær
  • Simmerbølle
  • Humble
  • Lohals

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5932 Langeland
3x34 v/Jens Kjeldsen
Askvej 8
5953 Tranekær
CVR: 26900549
Hjemmeside
Vognmand Mogens Jacobsen
Askvej 10
5953 Tranekær
CVR: 26356458
Hjemmeside
A. Jørgensens Eftf. ApS
Nevre 21
5970 Ærøskøbing
CVR: 33771428
Hjemmeside