Flyttefirma Kolding

  • Få 3 hurtige tilbud på flyttefirma i Kolding
  • Udfyld online formularen på under 6 minutter
  • Spar 35 pct på et kompetent flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Kolding flyttefirma - Få 3 gratis flytte tilbud

20. juni 2018. Udfordringen med at finde en pålidelig, dygtig og ikke mindst billig flyttemand i Kolding kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvor mange flyttekasser har jeg brug for, hvem kan man stole på og så videre.
Løsningen på dette problem er dog nær - her på hjemmesiden kan du nemlig få tre billige tilbud fra seriøse flyttefirmaer i Kolding og omegn, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal blot udfylde formularen online på under 3 minutter med din flytteopgave.
Når vi modtager din flytteopgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere på Kolding egnen. De tre mest kvalificerede flyttefirmaer fra Kolding byder ind på din flytteopgave og kort efter får du 3 stærke flyttetilbud som du selv kan vælge mellem.

Tilfredse kunder

Hvad kan et flyttefirma ønske sig mere end tilfredse kunder? Det er da også årsagen til, at Dansk Møbeltransport Forening i tidens løb har brugt både tid og penge på at udarbejde foldere til brug for medlemmernes eksisterende- og kommende kunder.
Det første forsøg på at inspirere medlemmerne til lidt kundepleje var hæftet “Tag Flytning og Rengøring med godt Humør”, som var udgivet som et gratis indlæg i Danmarks i øvrigt ældste ugeblad Mønster Tidende i 1943.
Det var indlagt i en samlemappe beregnet til referater, Dansk Møbeltransport Forenings love, tariffer m.m., som blev udleveret til hvert enkelt medlem i forbindelse med foreningens 40 års jubilæum. Af hæftet fremgik det, hvordan den hjemmegående husmor skulle forberede familiens flytning.

Få 3 tilbud fra de bedste flyttefirmaer på Kolding egnen

Flyttefirmaer i Kolding kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Fynslund
  • Vranderup
  • Hjarup
  • Hejlsminde
  • Nørre Bjert

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 6000 Kolding

Bechs & ABC Flytteforretning ApS
Nordager 8
6000 Kolding
CVR: 25327233
Hjemmeside
B.M.A Trucking
Bramdrupskovvej 50
6000 Kolding
CVR: 33425643
Hjemmeside
3x34 Transport
Birkemosevej 163
6000 Kolding
CVR: 16443786
Hjemmeside