Flyttefirma Kerteminde

  • Få 3 skræddersyede tilbud på flyttefirma i Kerteminde
  • Udfyld formularen på mindre 7 minutter
  • Spar 30 % på et faglærd flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få gratis 3 flytte tilbud på et Kerteminde flyttefirma

1. september 2018. Vi har hjulpet rigtig mange danskere med at finde den rette flyttemand, der passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores omfattende netværk af samarbejdspartnere sikrer, at vi altid kan finde 3 kompetente flyttefirmaer, der lever op til dine behov og forventninger.
Vi skaber gennemsigtighed på markedet for flytteopgaver og styrker hermed også dit beslutnings- og sammenligningsgrundlag, når du skal vælge den rigtige flyttemand. Med vores unikke online tjeneste finder du både en billigere og bedre flyttemand i Kerteminde.
Vores onlineservice er fuldstændig gratis uforpligtigende. Dette betyder rent praktisk, at du ikke forpligtiger dig til at skulle acceptere nogle af de 3 tilbud, som du får via os. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at finde flyttefirmaer i Kerteminde her.

Markedsføring i flyttefaget

Egentlig markedsføring af Dansk Møbeltransport Forening henvendt til kundesegmentet ser ifølge de bevarede arkivalier ikke ud til at have været et tema, som bestyrelsen begyndte at arbejde specielt meget med før efter befrielsen i 1945.
Derimod har de større flytteforretninger i København og provinsen i høj grad benyttet sig af mulighederne for annoncering i især de lokale vejvisere, der i årene efter 1900 begyndte at udkomme i selv mindre bysamfund i en lind strøm.
Hvad angår de mindre flytteforretninger med en, to tre biler, har det i flere tilfælde ikke været almindeligt at annoncere. Her har lokalkendskabet og ikke mindst et ordentligt renomme været vigtigere i det lange løb.

Flyttetilbud - spar minimum 15%

Uanset hvor i Kerteminde kommune du har bopæl, kan vi finde et dygtigt flyttefirma, der kan løse din flytteopgave:
  • Dalby
  • Salby
  • Kertinge
  • Marslev
  • Nordskov

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5300 Kerteminde

Vognmandsfirmaet Bjarne E. Pedersen A/S
Kohaven 13
5300 Kerteminde
CVR: 25527011
Hjemmeside
Torn Transport ApS
Vejlebæksvej 3
5300 Kerteminde
CVR: 34091064
Hjemmeside
Bjarne Engholm Pedersen
Kohaven 13
5300 Kerteminde
CVR: 12080840
Hjemmeside