Flyttefirma Køge

  • Få 3 velegnede tilbud på flyttefirma i Køge
  • Udfyld online skemaet på mindre 7 minutter
  • Spar 15 % på et rutineret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få 3 flytte tilbud på lokal godkendt flyttefirma i Køge

15. september 2018. Få gratis 3 skarpe tilbud på din flytteopgave fra lokale flyttefirmaer fra Køge kommune. Når du har et flytteprojekt du skal have udført, skal du altid få mere end 1 tilbud på opgaven. Det anbefales idet de enkelte flyttefirmaer kan have meget varierende priser på diverse opgaver.
Indsend din flytteopgave på under 5 min via online formularen til os. Så matcher vi din opgave med det netværk af flyttefirmaer i Køge kommune, som Flytte-tilbud.dk samarbejder med. Maksimalt 3 kvalificerede og billige flyttefirmaer får herefter lov at byde på din opgave.
De kontakter dig enten pr. telefon eller via mail for at indhente yderligere informationer om opgaven eller for at aflevere et specifikt tilbud. Det er gratis og nemt at indsende en Køge flyttemand opgave og det står dig frit for, om du vil acceptere nogen af tilbuddene.

Uddannelsesforhold i flyttefaget

Gennem en stor del af Dansk Møbeltransport Forenings levetid har der været nedsat et fast uddannelsesudvalg, der har arbejdet med uddannelse og efteruddannelse på forskellige områder afhængigt af behov og af lovgivning på området.
For det første har foreningen lavet sine egne kurser for ledere og administrativt personale. Desuden har man haft et nært samarbejde med landtransportskolerne i form af en egentlig pakmesteruddannelse og senere i forbindelse med AMU-, EFG- og EUD-uddannelserne.
Dansk Møbeltransport Forenings meget aktive indsats skal ses på baggrund af den almindelige udvikling og specialisering i samfundet og i flyttebranchen i særdeleshed, der løbende stiller krav til yderligere uddannelse.

Undgå at betale for meget for en flytning

Flyttefirmaer fra Køge tilbyder billig flytning i hele Køge kommune:
  • Lellinge
  • Slimminge
  • Herfølge
  • Lille Skensved
  • Ølsemagle

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4600 Køge

Bøgeskov Flytteforretning A/S
Støberivej 3
4600 Køge
CVR: 30709047
Hjemmeside
CT Flyt & Service ApS
Glentevej 35 B
4600 Køge
CVR: 35378995
Hjemmeside
De Danske Vognmænd ApS
Galoche Allé 15
4600 Køge
CVR: 36391197
Hjemmeside