Flyttefirma i København

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på flyttefirma i København
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Spar 20 pct på et autoriseret flyttefirma

Få 3 tilbud

Sådan får du 3 tilbud fra flyttefirmaer i København

21. august 2017. Leder du efter en flyttemand i København? Her på Billig-flyttemand.dk får du gratis og hurtigt to-tre godkendte tilbud fra kompetente flyttefirmaer i København, som gerne vil påtage sig din flytteopgave. Der er hvad enten det handler om en privatflytning, en firmaflytning et klaver eller noget helt andet.
Det eneste du skal gøre, er at skrive i skemaet online på kun fem minutter og fortælle, hvad din opgave går ud på. I løbet af maksimalt 3 dage, får du skarpe flyttetilbud fra op til tre dygtige og billige flytteforretninger i København, som du frit kan vælge mellem.
Flyttefirmaerne konkurrerer om din opgave og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de skarpeste priser. Du kan spare op til 23 procent sammenlignet med den pris, du ville opnå, såfremt du selv skulle ud og finde priser hos forskellige flyttefirmaer.

Ens konkurrencevilkår for alle transportvirksomheder

Der forventes i forbindelse med indførelsen af EU's indre marked en generel stigning i den økonomiske aktivitet som følge af erhvervslivets forbedrede vilkår med friere bevægelighed for kapital og arbejdskraft, ensartede standarder og færre barrierer.
Ved indførelsen af det indre marked i EU skal der i princippet være ens konkurrencevilkår for alle transportvirksomheder i EU-landene. Ligeledes skulle alle fysiske hindringer ved grænsepassagerne mellem EU-landene være afskaffet.
Efter denne dato må der fortsat ventes at være mindre forskelle i behandlingen af forskellige landes transportvirksomheder, og visse rutiner ved grænsepassagerne ventes opretholdt, som f.eks. registrering til statistikformål og kontrol af hensyn til kriminalitetsbekæmpelse. Alligevel vil liberaliseringen betyde en væsentligt friere konkurrence mellem medlemslandenes transportvirksomheder.

Find et professionelt flyttefirma lige her

  • Flyttefirmatilbud - Indtast din opgave online
  • Lad professionelle flyttefirmaer løse din opgave
  • Spar mindst 15% på din opgave
  • Vi sparer dig for tid og penge
  • Benyt vores gratis tjeneste i dag

Få 3 tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2400 København
Aya flyt og møbeltransport
Skoleholdervej 77 St tv
2400 København NV
CVR: 36334142
Hjemmeside
Mochizuki Group
Vibevej 65
2400 København NV
CVR: 31337887
Hjemmeside
Danmarks Flyttefirma
Birkedommervej 77
2400 København NV
CVR: 31561221
Hjemmeside