Flyttefirma Hvidovre

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på flyttefirma i Hvidovre
  • Udfyld online formularen på mindre 3 minutter
  • Spar 30 % på et energisk flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få gratis 3 flyttetilbud på et flyttefirma i Hvidovre

30. september 2018. Hvad skal man betale for et flyttefirma i eller i nærheden af Hvidovre? Hvad er den gængse timepris hos et flytte firma? Hvordan får man en aftale med et erfarent flyttefirma, som samtidig ikke sender en al for høj regning?
Gennemsnitsprisen for flyttefirmaer i Hvidovre området er på omkring 500,- kr. men den kan også variere noget. Der er set timepriser helt ned til 250,- kr. i timen men så skal man heller ikke forvente et særlig godt resultat. Nogle flyttefirmaer angiver prisen ud fra antallet af kvadratmeter, der skal flyttes.
Det er vigtigt at vide om flyttefirmaet bruger almindelig timeløn eller kvadratmeterpris, når du taler med dem den første gang. Her kan du derudover fornemme om firmaet virker reelt og et, som du kan have tillid til. Tillid er meget vigtigt, når det gælder om at få udført en sikker og professionel flytning.

transporter vil organiseret af flyttefirmaer

Flere vil følge denne tendens - ikke mindst i detailhandelen - og det forventes, at Storebæltsforbindelsen vil fremskynde udviklingen, idet sikkerheden for hurtig distribution til både Øst- og Vestdanmark stiger.
Beliggenheden af lagrene vil afhænge af indførselsmønsteret og tyngdepunktet i afsætningsområdet. Flere transporter vil blive organiseret enten af flyttefirmaer, som varetager hele lager- og distributionsfunktionen for virksomhederne, eller af interne transportafdelinger i virksomhederne.
Infrastrukturen vil også have betydning for erhvervslivets lokalisering, og samtidig vil transportudbyderne koncentrere sig, hvor godsunderlaget er størst. Hvor transportcentrene tidligere opstod ved ind- og udførselsstedeme, vil øget brug af EDI betyde en friere etableringsmulighed.

Lad godkendte flyttefirmaer løse din opgave

Få tilbud på din flytteopgave uanset hvor i Hvidovre kommune du bor:
  • Præstemosen
  • Avedøre
  • Brostykke
  • Friheden
  • Avedøre Holme

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2650 Hvidovre

Jespers Transport
Rebæk Søpark 23,
2650 Hvidovre
CVR: 14585788
Hjemmeside
Andy Pengeskabstransport ApS
Hædersdalvej 2 A
2650 Hvidovre
CVR: 30484371
Hjemmeside
Landstrygeren 2015 ApS
Karetmagerporten 56
2650 Hvidovre
CVR: 36984198
Hjemmeside