Flyttefirma Holstebro

  • Få 3 uforpligtende tilbud på flyttefirma i Holstebro
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter
  • Spar 20 % på et autoriseret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Flyttefirma i Holstebro? Få gratis 3 flytte tilbud og spar

12. september 2018. En dårligt planlagt flytning giver mindst dobbelt så meget besvær og alt for meget spildtid for både kunden og flyttefirmaet. Vores partnere i Holstebro har stor erfaring med alle typer af flytninger og hjælper gerne med planlægning i god tid, så flytningen foregår så effektiv som muligt.
Flyttefirmaerne flytter for alle - både private og firmaer, produktionsvirksomheder, kontorer og såvel internt - som eksternt. Flyttefirmaerne fra Holstebro lægger vægt på sikkerhed og kvalitet gennem hele forløbet og med deres moderne flyttehejs klares besværlige befordringer nemt og smidigt.
Vore partnere foretager mange flytninger for internationale virksomheder, der flytter medarbejdere til udlandet for kortere eller længere perioder. Få 3 tilbud på din flytning i Holstebro - gratis og uforpligtende - lige her. Indtast din flytteopgave på få minutter - så er du allerede i gang med at flytte.

Transport af flyttegods i Danmark

En analyse afgrænses til at omfatte transport af flyttegods i Danmark samt til og fra Danmark med danske flyttetransportvirksomheder. Danske virksomheders transporter i tredjelande er kun berørt i mindre grad.
Der udgives en mængde publikationer fra offentlige organer, brancheorganisationer og andre, som man i vid udstrækning har støttet sig til. Derudover beskriver analysen nogle af de væsentligste aktører inden for delsektorerne og vurderer fremtidsudsigterne for disse.
Hvis fordelingen på transportmiddel i indenrigshandelen opgøres som mængder, d.v.s. uden hensyntagen til distancerne, er flyttelastbilen totalt dominerende. 95% af de samlede godsmængder transporteres med bil, 4% med skib og 1% med jernbane.

Find kvalitetssikrede flyttefirmaer her

Her er eksempler på, hvor du kan få tilbud på flytning i Holstebro kommune:
  • Vemb
  • Lystlund
  • Borbjerg
  • Skave
  • Thorsminde

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 7500 Holstebro

Holstebro Flytte- og Budcentral ApS
Nybo Bakke 7
7500 Holstebro
CVR: 34043159
Hjemmeside
Lux Montage
Chr Winthers Vej 15
7500 Holstebro
CVR: 29298831
Hjemmeside
Alfa Service
Gartnerivej 37
7500 Holstebro
CVR: 32999948
Hjemmeside