Flyttefirma i Holbæk

  • Få 3 sikre tilbud på flyttefirma i Holbæk
  • Udfyld formularen online på bare 6 minutter
  • Spar 30 % på et solidt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

En lokal flytteopgave i Holbæk

13. december 2017. Der er mange, der vælger at flytte selv men ikke har den ekspertise eller energi som skal til: Derfor bør man i de fleste tilfælde overlade flyttearbejdet til et professionelt flyttefirma i Holbæk. En professionel flyttemand kan også udføre flytningen på betydelige kortere tid end hvis du selv går i gang.
Ved at benytte fagfolk til arbejdet, er du sikker på, at flytningen bliver foretaget professionelt og sikkert. Billig-flyttemand.dk´s mission er at gøre markedet for flytteopgaver gennemskueligt for alle. Dette gør vi via vores gratis portal, som har til formål at stille dig i den bedst mulige position, når du skal finde en effektiv flyttemand i Holbæk.
Vi leverer dig 3 sammenlignelige flyttetilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de tre tilbud fra Holbæk baserede flyttefirmaer i løbet af kun 38 timer og vores service er fuldstændig gratis og uforpligtende. Indtast din flytteopgave på 3 minutter nu!

Flyttefirmaer godkendte som lærepladssteder

I dag er de flyttefirmaer, der er godkendte som lærepladssteder, via EUD-uddannelsen til Flyttechauffør, med til løbende at skabe en veluddannet gruppe unge, hvorfra der kan rekrutteres nye faste medarbejdere. Desuden sker det også via de flyttefolk, der så at sige får en opgradering via de AMU-kurser, der med jævne mellemrum finder sted på Landtransportskolen i Avedøre.
I begyndelsen var de sikret minimum 4 timers arbejde. Senere blev det sat op til 6 timer. Men hvis der var en flytning, skulle der ikke være ret lang afstand, før det blev til mere end 8 timers arbejdsdag, så på den måde blev tingene for det meste til en fuld beskæftigelse for den ledige flyttemand.

Lad dygtige flyttefirmaer slås om din opgave

I Holbæk kommune kan du indhente 3 flyttetilbud uanset hvor du bor:
  • Hagested
  • Stigs Bjergby
  • Regstrup
  • Kirke Eskildstrup
  • Vipperød

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4300 Holbæk
Flyttemand Olsen
Højvang 2
4300 Holbæk
CVR: 34093598
Hjemmeside
RH Flyt & Transport
Højvang 2
4300 Holbæk
CVR: 21590673
Hjemmeside
Den Lille Grønne
Parallelvej 50
4300 Holbæk
CVR: 10553091
Hjemmeside