Flyttefirma Hobro

  • Få 3 uforpligtende tilbud på flyttefirma i Hobro
  • Udfyld skemaet online på under 2 minutter
  • Spar 35 procent på et faguddannet flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få 3 flytte tilbud på et godt billigt flyttefirma i Hobro

20. september 2018. På webportalen Flytte-tilbud.dk kan du - helt gratis - indhente tilbud på flytteopgaver og få information om de forskellige arbejdsområder, som flyttefirmaer i Hobro arbejder med. Flytte-tilbud.dk er altid helt uforpligtende og fuldt ud gratis at anvende.
Du udfylder blot onlineformularen på 3 min og fortæller om dit flytteprojekt. Når vi har modtaget sagen og behandlet den, bliver den distribueret videre til vores godkendte samarbejdspartnere i og omkring Hobro.
Maksimalt 3 flyttefirmaer kan byde på din flytteopgave. Det gør de online og modtager derefter dine kontaktoplysninger. Herefter er din sag udelukkende et anliggende mellem dig og de pågældende flyttefirmaer i Hobro. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne tilbud.

Opbevaring af flyttegodset

Der vil i en række tilfælde være behov for opbevaring af flyttegodset i kortere eller længere tid, bl.a. hvis transporten har kunnet indpasses hensigtsmæssigt i en ledig transport, men modtageren ikke har mulighed for at modtage flyttegodset før det aftalte tidspunkt.
Der kan også for flyttefirmaer være store økonomiske gevinster ved at lade godset opbevare f.eks. på frihavnen, hvorfor en række flyttefirmaer har fået en betydelig virksomhed. I forbindelse med liberalisering af regler omkring toldlagre er det muligt for virksomhederne selv at holde toldfri lagre.
Ikke alene toldlagre, men i høj grad også almindelige lagerhoteller er blevet meget udbredte i flyttefirmaernes produktsortiment. Det er ikke mindst blevet almindeligt i de tilfælde, hvor en virksomhed har fast distributionsaftale med en flyttefirma/transportør.

Husk at - Meld din flytning

Mange ting skal huskes ved en flytning og din nye adresse skal meddeles mange steder:
  • Folkeregister
  • Telefon
  • Postvæsen
  • Radio- og TV-licens
  • Aviser og blade

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 9500 Hobro

Stenild Vognmandsforretning
Nørredamsvej 2, Stenild
9500 Hobro
CVR: 29018383
Hjemmeside
K. Madsen Transport ApS
Tyvstedvej 7, Døstrup
9500 Hobro
CVR: 33073623
Hjemmeside
Himmerlands Flytteservice
Døstrupvej 52
9500 Hobro
CVR: 26606195
Hjemmeside