Flyttefirma i Haderslev

  • Få 3 eftertragtede tilbud på flyttefirma i Haderslev
  • Udfyld skemaet online på kun 6 minutter
  • Spar 25 % på et autoriseret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Haderslev flytning - modtag gratis 3 billige tilbud

13. december 2017. At finde en dygtig og billig flyttemand i Haderslev kan være en svær opgave. Det skyldes, at de fleste danskere sjældent har behov for en flyttemand, og dermed har begrænset indsigt og erfaring med flyttefaget. Hvad gør man så, hvis man pludselig har brug for en flyttemand?
Det er her Billig-flyttemand.dk kommer ind i billedet. Vores primære opgave er at gøre markedet for flytteopgaver langt mere gennemskueligt og tilgængeligt for den almene forbruger. Helt konkret hjælper vi dig helt gratis og uforpligtende med at få tre tilbud fra flyttefirmaer i Haderslev.
Du skal blot indsende din flytteopgave til os - det tager under 5 minutter. Så finder vi de 3 flyttefirmaer i Haderslev, der bedst matcher dine krav og forventninger. Vores mission er at stille dig i den mest favorable position, når du skal ud og finde en flyttemand til en flytteopgave.

Flytning i de gode gamle dage

Flyttebranchen udgav i 1943 et flyttehæfte. Af hæftet fremgik det, hvordan den hjemmegående husmor skulle forberede familiens flytning. Først blev fruen orienteret om vigtigheden af at få meldt flytning til forskellige statslige institutioner m.m.
Dernæst var det nedpakningen i de flyttekasser. Når det var overstået og stod klar til flyttefolkenes ankomst, skulle husmoderen videre til den nye lejlighed, hvor det gode råd var at: “Beskyt først og fremmest gulvene. Flyttemænd træder nødvendigvis haardt, og derfor bør man beskytte sine Gulve ved at dække dem med pap, på de mest udsatte Steder".
Når vi nu er ved flyttefolkene, var der endnu et godt råd: “Hav ogsaa Glas og et tilstrækkeligt Kvantum Øl parat til Flyttefolkene. Det giver Tørst at slæbe tunge Møbler, og alt glider nemmere, naar Folk føler sig veltilpasse, men det gør man ikke, naar man er tørstig”.

I Haderslev står flyttefirmaerne i kø for at flytte for dig

Flyttefirmaer i Haderslev kommune giver gerne tilbud på flytning i hele kommunen:
  • Moltrup
  • Kabdrup
  • Årøsund
  • Sønder Vilstrup
  • Skovbølling

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 6100 Haderslev
Vognmand Jørgen Schmidt
Kalkovnsvej 3
6100 Haderslev
CVR: 29079854
Hjemmeside
Sønderjyllands Fragt Service A/S
Bredholm 2
6100 Haderslev
CVR: 25800915
Hjemmeside
Tempo-Bybud Flytteforretning
Lundingvej 76
6100 Haderslev
CVR: 17794175
Hjemmeside