Flyttefirma Høng

  • Få 3 eftertragtede tilbud på flyttefirma i Høng
  • Udfyld onlineskemaet på bare 4 minutter
  • Spar 25 procent på et professionelt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få 3 flytte tilbud på et billigt flyttefirma i Høng

22. september 2018. Da der i Danmark er fri konkurrence og prisdannelse, må flyttefirmaer i Høng selv bestemme deres timepris. Kombineret med markedets manglende gennemskuelighed resulterer dette i, at du som forbruger kan opleve temmelig store prisforskelle.
Hvad en flyttemand i Høng præcis koster, afhænger af forskellige faktorer. Hvis Høng flyttefirmaerne har specialiseret sig i f.eks. virksomhedsflytninger eller tunggodsflytning, kan dette være med til at retfærdiggøre en højere pris på en flytning i Høng.
Når du benytter dig af vores gratis online tjeneste, får du mulighed for at sammenligne priser fra 3 forskellige flyttefirmaer, som præcis matcher din forespørgsel. Med de 3 flyttetilbud på hånden sikrer du dig en god pris hos den flyttemand i Høng du vælger.

Rekruttering af flyttefolk i gamle dage

Helt op i 1970´erne brugte man løsarbejdere, som blev hyret om morgenen og hentet pr. lastbil. I de mindre byer som f.eks. Svendborg foregik det på nogenlunde den samme måde. i Svendborg kunne man tage ned på Kvægtorvet eller til Havnekontoret, hvor havnearbejderne og løsarbejderne samledes om morgenen.
Den forrige ejer af Svendborg Flytteforretning John Pedersen ringede altid til fagforeningen i byen: “leg har altid haft et godt forhold til fagforeningen. Jeg ringede, når jeg skulle bruge folk. l deres kartotek over ledige havde de sat clips på de folk, vi plejede at bruge, så vi fik altid de samme, og jeg har aldrig prøvet at finde andre”.
l Øbro Flytteforretning i Aalborg, var det faste folk, der mødte op hver dag for at se, om der var arbejde.

Indtast din flytteopgave i online skemaet

  • Find din kompetente fagmand her
  • Pålidelige fagfolk står klar til din opgave
  • Udfyld skemaet og få 3 godkendte tilbud
  • Undgå upålidelige firmaer
  • Spar nemt op til 20% på opgaven

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4270 Høng

P.L. Transport K/S
Charlottevej 18
4270 Høng
CVR: 16210471
Hjemmeside
Vognmand Lars Bejerholm
Tjørnelundevej 4
4270 Høng
CVR: 16018937
Hjemmeside
BG Logistik ApS
Helenevej 5
4270 Høng
CVR: 36682507
Hjemmeside