Flyttefirma i Greve

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på flyttefirma i Greve
  • Udfyld skemaet online på bare 6 minutter
  • Spar 20 pct på et seriøst flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Modtag 3 flytte tilbud på et effektivt flyttefirma i Greve

22. januar 2018. Få gratis 3 skarpe tilbud fra flyttefirmaer i Greve på din flytteopgave. Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud fra flyttefirmaer i Greve. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte flyttefirmaer, så du undgår dyre fejlvalg.
Flyttefirmaerne er udmærket klar over, at de konkurrerer med andre flyttefirmaer, så derfor modtager du et ekstra konkurrencedygtigt flyttetilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede selvstændige erfarne flyttefirmaer landet over.
Dette resulterer i, at vi kan hjælpe med alle slags ønsker. Så hvad enten du leder efter en flyttemand til en lille opgave som eksempelvis flytning af et klædeskab, eller du søger en flyttemand til en komplet villaflytning, så har vi kandidaterne.

Interesse fra udenlandske transportvirksomheder

For de store speditionsvirksomheder er deres internationale relationer af afgørende betydning. Der kan således ikke opstå nye store enheder, med mindre disse overtager eksisterende internationale agentaftaler fra konkurrerende flyttefirmaer.
Derfor vil koncentrationen først og fremmest ske ved sammenlægninger og opkøb. Der ventes fortsat interesse fra udenlandske transportvirksomheder i at overtage flere af de større danske speditionsvirksomheder.
Den største strukturændring ventes at finde sted blandt de mellemstore ikke-specialiserede flyttefirmaer med årsomsætninger i størrelsesorden 50-100 mio. kr., således at denne gruppe vil blive reduceret kraftigt. For flyttemandserhvervet har der fundet en overetablering sted, bl.a. fordi der har været stillet for små krav.

Vi finder det rette flyttefirma til dig

Modtag 3 attraktive flyttetilbud uanset, hvor i Greve kommune, du bor:
  • Hundige
  • Lillevang
  • Kildebrønde
  • Holmeager
  • Tune

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2670 Greve
Flytteforretningen Axdal A/S
Agenavej 24
2670 Greve
CVR: 25898664
Hjemmeside
Viking Transport & Flyt
Håndværkerbyen 38
2670 Greve
CVR: 34127964
Hjemmeside
MoveOn Partners A/S
Korskildeeng 6
2670 Greve
CVR: 30909194
Hjemmeside