Flyttefirma Frederikshavn

  • Få 3 favorable tilbud på flyttefirma i Frederikshavn
  • Udfyld onlineformularen på kun 5 minutter
  • Spar 10 procent på et grundigt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Find et flyttefirma i Frederikshavn med 3 flytte tilbud

26. september 2018. Her får du gratis 3 tilbud på en flytteopgave i Frederikshavn. Uanset om du skal have flyttet en kummefryser eller en hel bondegård, kan du benytte vores internet portal til at oprette din flytteopgave på. Herefter påtager vi os, at finde de 3 bedst egnede flyttefirmaer i Frederikshavn til netop din opgave.
Vores samarbejdspartnere kommer i hele Nordjylland. Har du brug for en dygtig flyttemand til at klare din flytteopgave, står flyttefirmaerne klar. De kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan flytteopgaven udføres på den bedste og sikreste måde.
Vores samarbejdspartnere i Frederikshavn har mange års erfaring med flytning, og har altid kundens tilfredshed i fokus. Som professionelt flyttefirma tilbydes standard flyttetilbud, men giver derudover også kunderne mulighed for at få hjælp med alsidige flytninger af mere speciel eller krævende karakter.

Årsag til forsinkelser

En hyppig årsag til forsinkelser er, at en bil afsendes for sent, til at den med sikkerhed kart nå frem i tide uden at skulle overskride hastighedsgrænser eller køre/hviletidsbestemmelser i håbet om at få den fyldt helt op.
En svensk undersøgelse fra midten af 00'erne blandt ca. 5.000 transportkøbere viste, at sikre, skånsomme, hurtige og præcise transporter havde højeste prioritet hos flest (24%), mens lav pris kun havde højeste prioritet hos 21%.
Nogle flyttefirmaer har derfor arbejdet meget på kvalitetsforbedringer af transportprodukteme. Det vil i første omgang være at indføre større sikkerhedsmarginer og kontrolprocedurer, men det gælder f.eks. også systemer til at lokalisere godset og følge dets position og tilstand gennem hele transportforløbet.

Genvejen til den bedste flytteoplevelse

Du kan få hjælp til din flytning i hele Frederikshavn kommune:
  • Lyngså
  • Østervrå
  • Bangsbostrand
  • Jerup
  • Store Rugtved

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 9900 Frederikshavn

Torp Transport
Hjørringvej 69
9900 Frederikshavn
CVR: 31691478
Hjemmeside
Tage Johansen's Flytteforretning
Måensvej 15
9900 Frederikshavn
CVR: 36230339
Hjemmeside
Viggo Jensen Vognmandsforretning ApS
Ellehammervej 16
9900 Frederikshavn
CVR: 81292817
Hjemmeside