Flyttefirma Faxe

  • Få 3 solide tilbud på flyttefirma i Faxe
  • Udfyld formularen online på under 7 minutter
  • Spar 35 pct på et fleksibelt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Find et godt flyttefirma i Faxe med 3 gratis flytte tilbud

18. september 2018. Få 3 gratis tilbud fra flere dygtige flyttefirmaer i Faxe og spar op til 27 procent. Alle flyttetilbuddene som du modtager igennem vores gratis flytte formidlingsservice er helt uforpligtende. Du behøver ikke at acceptere nogen af dem - valget er dit alene.
Når du har udfyldt vores online formular som du finder bag den grønne knap her på siden, sendes din flytteopgave ud til flere forskellige flyttefirmaer i Faxe. Efterhånden som de får kigget din flytteopgave igennem og regnet et tilbud ud, vender de direkte tilbage til dig.
Du har nu mulighed for stille og roligt, at sammenligne de forskellige flyttetilbud og let finde frem til det bedste og billigste flyttetilbud. På denne måde bliver det ikke nemmere at finde en billig og erfaren flyttemand i Faxe. Opret din flytteopgave til flyttefirmaer i Faxe nu!

Kurser for flyttemænd

Hvor de fleste flytte- og vognmandsforretninger i begyndelsen af 1900-tallet klarede sig med, at vognmanden selv kunne håndtere heste og vogn på betryggende vis, og i øvrigt havde gode armkræfter, samt at de fleste flyttearbejdere blev ansat fra dag til dag som løsarbejdere uden nogen egentlig uddannelse, er der milevid afstand til niveauet i dag.
For at stimulere tilgangen pegede bestyrelsen på, at oprettelse af et pakmesterkursus for ansatte, samt efterfølgende mulighed for specielle pakmestertillæg. Man var dog bevidst om, at tillæg til lønnen kunne skabe problemer med lønudviklingen inden for faget.
Bestyrelsen arbejdede tilsyneladende videre med ideen, for på et bestyrelsesmøde i marts 1959 forelå der svar på en henvendelse til LDV (Landsforeningen Danske Vognmænd) om at lave et kursus i fire dele.

Benyt vores service og find et billig flyttefirma

Hele Faxe kommune er dækket af vores netværk af effektive flyttefirmaer:
  • Bråby
  • Atterup
  • Stubberup
  • Roholte
  • Bjerrede

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4640 Faxe

Sjællands Transportselskab ApS
Kalkbrudsvej 3 A
4640 Faxe
CVR: 33505442
Hjemmeside
Henrik Madsen Transport ApS
Conrads Vej 3
4640 Faxe
CVR: 34618127
Hjemmeside
Faxe Transport A/S
Industriparken 5
4640 Faxe
CVR: 31578574
Hjemmeside