Flyttefirma Falster

  • Få 3 eftertragtede tilbud på flyttefirma i Falster
  • Udfyld online formularen på bare 5 minutter
  • Spar 35 pct på et solidt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få gratis 3 flytte tilbud på et flyttefirma på Falster

19. september 2018. Få 3 uforpligtende tilbud på en flytteopgave på Falster. Vi tilbyder at indhente tilbud på din flytteopgave fra kompetente flyttefirmaer over hele Falster. Før flyttefirmaerne kan give et retvisende flyttetilbud, kommer de gerne ud og besigtiger opgaven gratis. Intet er for stort og intet er for småt.
Vores tilknyttede team af faglærte flyttefirmaer og lærlinge udfører alle former for flytninger på Falster. Både opgaver for private, virksomheder, andels- og ejerforeninger, boligforeninger samt kunder, som har en abonnementsordning.
Her på siden kan du som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. Opret din flytteopgave på Falster på under 4 minutter!

Flyttechauffør efteruddannelser

Efteruddannelsen, der har en varighed af 5 dage, er besluttet i EU-regi. Det er i loven bestemt, at alle nuværende og fremtidige godschauffører hvert femte år skal have efteruddannelse.
For at afvikle uddannelsen for ca. 75.000 chauffører inden for 5 år og derefter løbende, blev de enkeltes fødselsdatoer bestemmende for, på hvilket tidspunkt den enkelte skal have det gennemført. At der nu er indført en lovpligtig efteruddannelse, skal ses på baggrund af et politisk ønske om at højne færdselssikkerheden og forbedre miljøet ved et rationelt brændselsforbrug.
Desuden er det et faktum, at antallet af færdselsskader er omvendt proportionalt med chaufførernes alder. Af samme grund er der da også indlagt en overbygning af 8 ugers varighed på den almindelige chaufføruddannelse i EUD-regi.

Vores samarbejdspartnere dækker hele Falster

  • Find det rigtige flyttefirma i dag
  • Godkendte flyttefolk står klar til din opgave
  • Modtag 3 seriøse tilbud i dag
  • Vi tilbyder at gøre hele arbejdet
  • Spar over 20% på din flytning

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 4840 Falster

Vognmand Jakob Andreasen
Bjergvej 2, Nørre Vedby
4840 Nørre Alslev
CVR: 34397856
Hjemmeside
Fragt Taxa ApS
Skovbyvej 30
4840 Nørre Alslev
CVR: 36973625
Hjemmeside
Ego Transport
Skjoldmosevej 4
4840 Nørre Alslev
CVR: 26827086
Hjemmeside