Flyttefirma i Faaborg

  • Få 3 seriøse tilbud på flyttefirma i Faaborg
  • Udfyld formularen online på mindre 6 minutter
  • Spar 20 procent på et rutineret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Modtag gratis 3 tilbud fra flyttefirmaer i Faaborg

13. december 2017. Her får du nemt, gratis og hurtigt kontakt med gode og effektive flyttefirmaer i hele Danmark inklusiv Faaborg. Skriv dine krav og ønsker til flytningen og bliv kontaktet af flyttefirmaerne fra Faaborg med to-tre gode tilbud. Det er fuldstændig gratis og du får tre fine flyttetilbud, du frit kan vælge mellem.
Med et godt flyttetilbud kan du spare mindst 21% i forhold til standard prisen. Udfyld formularen online på under 8 minutter og beskriv, hvad det er du skal have flyttet i Faaborg. Jo mere specifikt du fortæller om flytningen, jo bedre flyttetilbud vil du sandsynligvis få.
Et flyttefirma fra Faaborg kan hjælpe med andet end bare at flytte. Har du behov for hjælp til pakning af alle dine værdifulde genstande så kan du også her få op til tre friske tilbud. Indtast din flytteopgave til flyttefirmaerne i Faaborg i skemaet på under 5 minutter og få 3 gode og billige flyttetilbud.

Markedsføringen hos Dansk Møbeltransport Forening

I de senere år er der arbejdet mere med at få givet Dansk Møbeltransport Forenings forskellige tryksager, brevpapir og formularer m.m. et fælles grafisk udtryk i form af skrift og et nyt logo, der i øvrigt meget hurtigt fik øgenavnet “de hvide sprællemænd”.
I forlængelse af disse initiativer blev det også gjort til et Must for de enkelte firmaer at reklamere for deres medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening på deres køretøjer i form af streamers, brevpapir, lokale annoncer m.m.
Hensigten med den øvelse var og er at udbrede kendskabet til Dansk Møbeltransport Forening og ikke mindst den garanti for en effektiv flytning, der ligger i Dansk Møbeltransport Forenings “Almindelige betingelser vedrørende møbeltransport og opbevaring”, som medlemmerne er underlagt.

Det er nemt og hurtigt at få tre flyttetilbud

Få 3 gratis flyttetilbud sådan:
  • Sørg for, at alle tre tilbud er skriftlige.
  • Tjek antallet af flyttekasser, der er inkluderet.
  • Tjek om det koster en bøde at aflevere kasserne for sent.
  • Klag mundtligt straks til flyttefirmaet, hvis du er utilfreds.
  • Læs om erstatningsansvar for flyttemænd, som er medlem af Dansk Møbeltransport Forening

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5600 Faaborg
Faaborg Flytteforretning
Chr. d. IXs Vej 13
5600 Faaborg
CVR: 25462033
Hjemmeside
John Pilegaard ApS
Lykkemarken 34, Korinth
5600 Faaborg
CVR: 28845243
Hjemmeside
Hvilenlund Flytning & Opbevaring
Tåstebjerggyden 3
5600 Faaborg
CVR: 42495751
Hjemmeside