Flyttefirma i Brønderslev

  • Få 3 fantastiske tilbud på flyttefirma i Brønderslev
  • Udfyld skemaet online på mindre 2 minutter
  • Spar 20 % på et pålideligt flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Hvordan får du 3 gratis flyttettilbud?

13. december 2017. Få gratis og uforpligtende 2-3 skræddersyede tilbud fra flyttefirmaer fra Brønderslev på din opgave. Spar tid og lad os gøre det hårde arbejde med at skaffe tilbud fra flyttefirmaer i Brønderslev. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte flyttefirmaer, så du undgår dyre fejlvalg.
Derudover ved flyttefirmaerne, at de konkurrerer med andre firmaer, så derfor får du et ekstra konkurrencedygtigt flyttetilbud. Vi samarbejder med en lang række flytteforretninger i Brønderslev og kan derfor matche din opgave med de helt rigtige flyttefirmaer - uanset størrelsen på dit flytteprojekt.
Uanset om du søger en billig flyttemand til en simpel enkeltstående opgave som eksempelvis flytning af et par møbler eller du har brug for at få flyttet samtlige dine ejendele fra A til B, så har vi de rigtige kompetente kandidater. Indsend din flytteopgave nu og få de første tilbud senere i dag!

Optimal udnyttelse af transportkapaciteten

I visse tilfælde har flyttevirksomheden bedre mulighed for at øve indflydelse for at sikre en optimal udnyttelse af transportkapaciteten. En alvorlig forhindring imod en fri udnyttelse af transportkapaciteten på landevej er dog forbuddet mod cabotagekørsel.
Ved cabotagekørsel forstås national kørsel mellem to destinationer i et land, hvor flyttemanden ikke er hjemmehørende. Dette forbud er det hensigten at ophæve i forbindelse med indførelsen af et frit transportmarked, bl.a. med det argument, at det vil mindske omfanget af tomkørsel.
Det vil for flyttefirmaerne øge mulighederne for effektivt at udnytte transportkapaciteten på udenlandske fjerntransporter ad landevej, men det vil samtidig øge konkurrencen på hjemmemarkedet, da udenlandske transportører, som har fragter til og fra Danmark, kan tilbyde meget lave priser på strækninger, hvor de ellers skulle have kørt tomkørsel.

Det er helt gratis og uforpligtende

Vores netværk af flyttefirmaer i Brønderslev dækker hele kommunen:
  • Kirkholt
  • Hollensted
  • Flauenskjold
  • Asaa
  • Stenum

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 9700 Brønderslev
Krudt Bilen
Olufsgade 43
9700 Brønderslev
CVR: 32967450
Hjemmeside
Brønderslev Flytteforretning
Erhvervsparken 31
9700 Brønderslev
CVR: 31251427
Hjemmeside
Brønderslev Flytteforretning A/S
Erhvervsparken 31
9700 Brønderslev
CVR: 27197779
Hjemmeside