Flyttefirma Ballerup

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud på flyttefirma i Ballerup
  • Udfyld onlineskemaet på bare 7 minutter
  • Spar 30 procent på et autoriseret flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Flyttefirma tilbud i Ballerup? Få 3 stk helt gratis

3. september 2018. Har du brug for en flyttemand til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette flyttemand i Ballerup til din flytteopgave ved at sætte den i udbud. Du skal blot indtaste din opgave i skemaet og sende den ind til Flytte-tilbud.dk.
Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud fra vores gruppe af flyttefirmaer i eller i nærheden af Ballerup. Når du skal til at vælge mellem de modtagne tilbud så sørg for, at alle omkostninger er inkluderet som aftalt.
Det er også klogt at kontrollere flyttefirmaernes referencer online. Dog skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider som regel kun viser de positive referencer frem mens de ofte glemmer de dårlige. Spar op til 20% på et godt flyttetilbud i Ballerup kommune.

Uafhængige flyttefirmaer

Over for transportkøberne mister flyttefirmaerne samtidig en stor del af sin uafhængighed ved valget af transportmiddel og transportør. En af fordelene ved en sådan etablering vil være, at flyttemanden har større kontrol med transporten.
Blue Water Shipping i Esbjerg er et eksempel på en mellemstor dansk flyttefirma, som fra udelukkende at have været beskæftiget inden for intemationale transporter og speditionstjenester, i 1987 gik ind i flyttemandsvirksomhed.
Resultatet fra flyttemandsvirksomheden viste et stort underskud i 1988, og virksomheden lægger ikke skjul på, at kombinationen mellem flyttefirma- og transportørrollen er problematisk. Selskabet har således valgt ikke at anvende sine egne speditionsafdelinger i udlandet som agenter for flyttemandsvirksomheden.

Benyt vores gratis tjeneste i dag

Dygtige flyttefirmaer i Ballerup kommune kører hele vejen rundt i kommunen:
  • Lautrup
  • Pederstrup
  • Aagerup
  • Harrestrup
  • Baltorp

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 2750 Ballerup

Bp-transport
Magleparken 17
2750 Ballerup
CVR: 35120106
Hjemmeside
Preben O. Nielsen A/S
Syvendehusvej 90
2750 Ballerup
CVR: 12484100
Hjemmeside
Wuxus A/S
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
CVR: 32769055
Hjemmeside