Flyttefirma Assens

  • Få 3 kontante tilbud på flyttefirma i Assens
  • Udfyld formularen på under 3 minutter
  • Spar 30 % på et faguddannet flyttefirma

Få 3 Flyttefirma tilbud

Få gratis 3 konkrete flytte tilbud på flyttefirma i Assens

30. september 2018. Vi har her på Flytte-tilbud.dk samlet en hel række flyttefirmaer inden for alle de emner som flyttefaget omfatter. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af flyttefirmaer fra Assens med stor kompetence indenfor netop det felt, som din flytteopgave hører ind under.
Når vi har modtaget din opgave, udvælger vi 3 kompetente flyttefirmaer i eller i nærheden af postnummer 5610 Assens. Inden for 33 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel levering af et sikkert og billigt flyttetilbud.
Din opgave formidles til alle de relevante flyttefirmaer, vi samarbejder med og maksimalt 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at indhente yderligere oplysninger om sagen eller for at afgive et attraktivt flyttetilbud.

God flyttegaranti

Dannelsen af Dansk Møbeltransport Forening i 1911 havde sit udspring i København og var en københavnerbegivenhed, som først efterfølgende skulle komme til at sprede sig ud over det ganske land i de efterfølgende år.
Der er derfor ikke nogen tvivl om, at der var et gran af sandhed i den salut Alex Svendsen, Silkeborg Flytteforretning, fyrede af på generalforsamlingen i jubilæumsåret 1986 med et glimt i øjet, efter at den daværende formand havde gennemgået bl.a. Dansk Møbeltransport Forenings opstart i 1911.
Alt i alt kan man godt gå ud fra, at flere i forsamlingen næppe havde tænkt så langt, da de startede deres respektive flytteforretninger.

Lad erfarne flyttefirmaer byde på din opgave

Bor du i Assens kommune, kan vi finde det bedste flyttefirma til dig:
  • Skalbjerg
  • Vedtofte
  • Ebberup
  • Haarby
  • Aarup

Få 3 Flyttefirma tilbud


Eksempler på flyttefirma i 5610 Assens

Ulla Brügge Wintcentsen
Trollesøvej 8
5610 Assens
CVR: 20302534
Hjemmeside
Royal Flyt
Melvej 8
5610 Assens
CVR: 27848001
Hjemmeside
Lyn-Flyt
Pilehaven 15
5610 Assens
CVR: 29344167
Hjemmeside